Gerritsen Banden Service

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag 08.30 - 12.30 uur

 

BEZOEKADRES
Geitenbergweg 15
6951 GZ Dieren

 

Wie zijn wij

Wim Gerritsen Bandenservice

is een Vaco gecertificeerd bandenservicebedrijf met jarenlange ervaring.

Wij leveren alle soorten, maten en merken banden voor zowel particulieren als transportbedrijven, de industrie en de landbouw.

Waar u op rijdt voor uw beroep of voor uw plezier, wij leveren de uitvoering en de kwaliteit die u wenst. Ons gratis advies, gebaseerd op ervaring en vakmanschap, staat garant voor een goede band. Veelal hebben wij uw band op voorraad, zo niet dan kunnen wij deze uiteraard altijd voor u bestellen.

U bereikt ons:

  • vanuit Apeldoorn

volg de weg langs het Apeldoorn – Dierens kanaal tot u in Dieren bent. Bij de eerste verkeerslichten slaat u rechtsaf de Geitenbergweg in.

  • vanuit Zutphen

bij het binnenrijden van Dieren slaat u bij de eerste verkeerslichten rechtsaf, richting Apeldoorn / Spankeren. Sla bij de eerste verkeerslichten linksaf de Geitenbergweg in.

  • vanuit Arnhem

volg de doorgaande weg door Dieren (N348) tot de verkeerslichten waarbij u linksaf richting Apeldoorn / Spankeren kunt. Sla bij de eerste verkeerslichten linksaf de Geitenbergweg in.

Wim Gerritsen Bandenservice bevindt zich direct aan uw rechterhand.
  

 

Keurmerk VACO

Wim Gerritsen Bandenservice is een VACO-gecertificeerd bandenservicebedrijf dat u herkent u aan het VACO-gecertificeerd bord aan de gevel van het pand. Het keurmerk ‘VACO-gecertificeerd’ mag alleen gevoerd worden nadat Vereniging VACO een kwaliteitscontrole heeft uitgevoerd. Zo bent u verzekerd van deskundig en goed advies.
VACO is de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche en behartigt de belangen van haar leden nationaal en internationaal uit de gehele bedrijfskolom. Ruim 750 bedrijven uit de Nederlandse banden- en wielenbranche (90%) zijn aangesloten bij Vereniging VACO. In totaal zijn in de branche ongeveer 10.000 mensen werkzaam.


 

Website ontwikkeling JDI internet professionals